VERZENDEN & RETOURNEREN

Levering in Nederland:
Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur geplaatst worden, worden onder voorbehoud van transport en voorraad de volgende dag geleverd. *De bestellingen worden alleen geleverd als wij de betaling hebben ontvangen!
Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL.
U kunt uw zending volgen via de Track & Trace service van PostNL.

De barcode van uw pakket staat vermeld in de bevestigings e-mail, welke u ontvangt zodra uw order is verzonden. 
*Blush beauty bar heeft geen invloed op vertragingen die door PostNL worden veroorzaakt.


Levering in Belgie:
Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur geplaatst worden, worden onder voorbehoud van transport en voorraad de volgende dag geleverd. *De bestellingen worden alleen geleverd als wij de betaling hebben ontvangen!
Het pakket word in verzending gesteld door PostNL en daarna overgeleverd aan een Belgische transport service. Het pakket blijft wel te volgen via de ontvangen track & trace code welke verstuurd word zodra het pakket verzonden is.


U kunt uw zending volgen via de Track & Trace service van PostNL.
*Blush beauty bar heeft geen invloed op vertragingen die door PostNL worden veroorzaakt.


RETOURNEREN

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.


U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@blushbeautybar.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Uitzondering verzegelde producten
Het gaat hier om producten die om hygiënische redenen na opening niet retour mogen. Deze producten mogen wel gewoon retour als ze de verzegeling niet is verbroken:


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@blushbeautybar.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@blushbeautybar.nl Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@blushbeautybar.nl We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Betaal methode
iDEAL Kosten € 0.00 Nederland
IDeal is een samenwerking van een aantal grote Nederlandse banken, om het online betalen gemakkelijker te maken. iDeal is online betalen via de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Voor meer informatie over iDeal en hoe het werkt, bezoek; www.ideal.nl


Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. In een beveiligde omgeving wordt u door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven. U wordt teruggeleid naar de website waarna uw bestelling wordt verwerkt.
De voordelen:
* iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
* iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
* Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
* Controle en overzicht op de betaling
* Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden
 
PayPal
Kosten 1.9% Per transactie
Bij ons kun u ook via PayPal betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Indien u al aangemeld bent bij PayPal kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich ook als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Een rekening openen bij PayPal kunt u hier regelen. Voor het betalen via deze betaalmethode berekenen wij kosten